Професионални продукти за лакиране! Индустриални материали за повърхностни покрития в мебелната промишленост...
Често задавани въпроси - CMconstruct

Често задавани въпроси

FAQ
Какво е минималното количество за поръчване??

Няма ограничения в минимално количество за поръчка в CMconstruct.com

Има ли минимална стойност на поръчката??

Не, няма минимална стойност на поръчката.

Мога ли да откажа поръчка и да върна продукта??
  • Всеки потребител има право да върне закупената от него една или повече стоки в рамките на 14-дневен срок от датата на получаването им, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина за връщането.
  • Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност до момента на тяхното връщане при CMconstruct.com. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е нарушен нейният търговски вид (напр. разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и др.) и да е придружена с всички съпътстващи я документи – касова бележка и/или фактура, гаранционна карта, упътвания за употреба и др.
  • Транспортните разходи по връщане на стоката от клиента към BoatsParts.eu са за сметка на клиента, като негово право е да избере дали да я донесе лично в офиса на магазина или да я изпрати по куриер. Адресът на магазина е посочен в раздел За контакти.
    CMconstruct.com възстановява в пълен размер сумата, платена от потребителя, без разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива), не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ по реда описан в чл. 52 от ЗЗП.